НАТРИЕВ БИКАРБОНАТ / СОДА БИКАРБОНАТ - NaHCO3 ( хранит. ) от Химснаб Наири ООД, Пловдив
Химснаб Наири ООД, Пловдив - Доверете се на опита!

НАТРИЕВ БИКАРБОНАТ / СОДА БИКАРБОНАТ - NaHCO3 ( хранит. ) - ПРОМИШЛЕНИ ХИМИКАЛИ

НАТРИЕВ БИКАРБОНАТ / СОДА БИКАРБОНАТ - NaHCO3 ( хранит. )
Код на продукта: НАТРИЕВ БИКАРБОНАТ / СОДА БИКАРБОНАТ - NaHCO3 ( хранит. )
Наличност: В наличност